Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Μια επικοδομητική και ουσιαστική επικοινωνία είχαμε σήμερα 12 Οκτώβρη 2019 στο χώρο του etwinning live οι ιδρύτριες του έργου μας Άννα Φανουργιάκη και Σταματία Γερονάτσιου.Τα αποτελέσματα της αρχικής αξιολόγησης του έργου από τους εκπαιδευτικούς αλλά και η γενικότερη  πορεία του ήταν τα κυριότερα θέματα της ζωντανής επικοινωνίας μας.




Καλημέρα σε όλους και χαρούμενο Σαββατοκύριακο!
Θα  θέλαμε να παρακαλέσουμε να γράψετε τα στοιχεία του σχολείου σας στο λίνκ που ακολουθεί :
Επίσης όσοι συνάδελφοι έχουν ξεκινήσει τις ενημερώσεις των γονιών να  ανεβάσουν στο padlet ένα σχετικό κολάζ
Τις επόμενες 2 βδομαδες θα πρεπει να ετοιμασει το κάθε σχολείο  ένα λογότυπο και μια μασκότ Η ψηφοφορία για αυτά θα γίνει από τις 29 μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2019.
Μετά την ψηφοφορία αρχές Νοεμβρίου δηλαδή  η Σταματία θα αποστείλει μια σχεδιοθήκη με πίνακες (θα δημιουργηθούν από τα σχολεία)   η οποία θα περάσει από όλα τα σχολέια .Περισσότερες λεπτομέρειες θα αναγράφονται όπως καθε χρόνο μέσα στη σχεδιοθήκη.
Θερμή παράκληση να βλέπουμε κατα διαστήματα τις δουλειές των άλλων σχολείων και να ανεβάζουμε σχετικά κολάζ στο home και στο blog  του έργου ενώ σύντομα θα δημιουργηθούν σχετικές σελιδες .
Αν υπάρχουν συνάδελφοι που δεν έχουν προστεθεί στο μπλοκ και στην ομάδα μας στο f/b παρακαλούμε να μας ενημερώσουν άμεσα .
Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία 

Σταματια και Άννα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου